Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyesületek, szabadidő, sport képes leírás - Pilisvörösvár.tlap.hu
részletek »

Egyesületek, szabadidő, sport - Pilisvörösvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pilisvorosvar.tlap.hu » Egyesületek, szabadidő, sport
Keresés
Találatok száma - 9 db
Gradus Egyesület

Gradus Egyesület

A Gradus Egyesület tevékenységei: Hetente német hagyományőrző táncházat szervez. Német játszóház szervezése havonta 2× szombat délelőttre. Ovi-Foci-nak adunk helyet a teremben heti 1 alkalommal. Német tábor szervezése nyáron. Hetente egy alkalommal ökumenikus hitoktatást biztosít. Évente német szociálpedagógus jelöltek hospitálását biztosítja. Ez idő alatt intenzív játszóház szervezése óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek. Értékes könyvtárat rendezett be, ahol elsősorban nevelői szakkönyvek állnak minden vörösvári óvónő rendelkezésére. Márton-napi lampionos felvonulást rendez. Havonta, 2 havonta zenés, bábos előadást rendez óvodás korú gyermekek részére. Anyagi lehetőségeihez mérten hozzájárul az óvoda felszereltségének javításához. Lehetőségei szerint támogatja az óvodapedagógusok továbbtanulását és a továbbképzéseket. Évente kétszer hulladékgyűjtést szervezünk, és várjuk a műanyagkupakot, papírt, aludobozt.

Ki-Aikido

Ki-Aikido

Az Aikido alapjában véve egy új filozófiát jelenít meg. Az Aikidonak nem kell önvédelemnek lennie, hiszen a védekezés ugyanaz, mint a támadás. Az Aikido azt mutatja meg, hogyan teremtsünk olyan helyzetet, amelyben nehéz, vagy éppen fölösleges megtámadni. Ha nem támadnak meg, nem szükséges védekezni. Úgy gondolom, csak így tudunk békében élni.

Pilisi Kolibri Sport-Tánc Egyesület

Pilisi Kolibri Sport-Tánc Egyesület

Egy kiemelten közhasznú szervezet. Tevékenysége több településen, számos gyerek számára teszi lehetővé a rendszeres mozgást, hobbi, vagy versenyszintű táncot. A gyerekek nemcsak mozgáskoordinációjukban, erőnlétükben fejlődnek. Megtanulnak küzdeni, kitartásukkal csiszolódni, sikeressé válni, közösségben forgolódni.

Pilisvörösvári Horgász Egyesület

Pilisvörösvári Horgász Egyesület

Egyesületünk kezelésében a pilisvörösvári öt bányató van, melyek összesen közel 13 ha vízterületet jelentenek. A tavak között két nagyobb (Nagy tó és Pálya tó), valamint három kisebb (Kacsa tó, Kornéli tó és Cigány tó) tó van, melyeket intenzíven telepítünk.

Pilisvörösvári KSK

Pilisvörösvári KSK

Pilisvörösvári Kézilabda Sportkör Egyesület lehetőséget biztosít minden 7-16 éves fiúnak és lánynak - aki kedvet érez a kézilabdázáshoz -, hogy egy nagyszerű csapatban kezdjen el ismerkedni a kézilabdázás szépségeivel az igazi versenyszellemmel.

Pilisvörösvári Nyugdíjas Klub

Pilisvörösvári Nyugdíjas Klub

A vezetőség tagjai köszönik a bizalmat. A legjobb tudásunk és ismereteink szerint fogunk dolgozni a klubért, a nygdíjasokért! A legfontosabb, hogy megőrizzük a klub egységét. Minden klubtag kérését, javaslatát megvizsáljuk, megtárgyaljuk, hogy nyílt, őszinte légkört alakítsunk ki a klubban!

Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Angol tűzoltó barátaink 2008 novemberében egy 12 éves Dennis gépjárműfecskendőt adományoztak egyesületünknek melynek rendszerbe 2009 tavaszán megtörtént. Ez váltotta fel a megbízható de már veterán korú Mercedes gépjárműfecskendőt. A közel 40 éves szolgálatát határainkon túl Erdélyben folytatja 2009 augusztusától. Egyesületünk immár második alkalommal adományozott teljesen felszerelt tűzoltó gépjárművet borszéki tűzoltó csapatnak, ezzel is tovább segítve a város és körzete tűzvédelmét. A nemzetközi együttműködéseink tovább bővültek az elmúlt években, így a csehországi Dolany és az erdélyi Kiskereki tűzoltókkal létesült partnerkapcsolat.

Szebb Környezetünkért Egyesület

Szebb Környezetünkért Egyesület

Azt is elhatároztuk, hogy városunk körzeteiben az egyesülethez kapcsolódó csoportokat szerezünk, így az egész városra kiterjedően végezhetjük környezetvédelmi, környezetszépítő munkánkat. Mi hisszük, hogy meg tudjuk változtatni a világot!

Új-Hullám Úszó és Vízilabda Iskola

Új-Hullám Úszó és Vízilabda Iskola

Az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola Oktató és Tehetségkutató Nonprofit Kft. 2006-ban alakult meg. Iskolánk elkötelezett híve a korszerű úszó - és vízilabda oktatásnak. Munkánkat a nemzetközileg elfogadott párhuzamos úszásoktatási rendszer szerint végezzük. Erre alapozva dolgoztuk ki saját fejlesztésű nyolclépcsős úszásoktatási programunkat, amelyre ráépül a vízilabda oktatása is.

Tuti menü