Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pilisvörösvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Pilisvörösvár képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: pilisvorosvar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
24 órás zárszerviz

24 órás zárszerviz

A Pilisvörösvár zárszerviz gyors, megbízható és szakszerű 24 órás zár-, kulcs- és ajtószerelési gyorsszervizt kínál kimondottan versenyképes árakon - akár 20 %-kal olcsóbban, mint a versenytársaink. Jótállunk a munkánkért - garantáljuk, hogy ügyfeleink 100%-ig elégedettek lesznek. A hét minden napján 24 órán át nyitva tartó gépműhellyel rendelkezünk, mi szervizeljük a legnagyobb zármárkák termékeit, és biztonsági ajtóit és természetesen saját márkáinkat is.

A Tempo Koncertfúvószenekar

A Tempo Koncertfúvószenekar

A Cziffra György Zeneiskola és Művészeti Iskola Ifjúsági Fúvószenekara 1994-ben alakult Hoós Sándor karmester vezetésével. Megalakulásának célja, hogy a hangszeres oktatásban részt vevő tanulók megszerzett tudásukat kamatoztathassák. Megismerhessék a közös zenélés élményét, megismerkedhessenek a fúvószenekari irodalom sokszínűségével.

Aranyló Fogadó

Aranyló Fogadó

Az Aranyló Fogadó Pilisvörösvár frekventált helyén várja mindazokat akik szeretnének kellemes környezetben, kitűnő ételeket fogyasztani. Aki siet, annak lehetősége van arra is, hogy elvigye ételeinket.

Babilon Szalon

Babilon Szalon

A Babilon Szalon Pilisvörösvár Fő útján, jól megközelíthető helyen található. Szinte minden megtalálható ami a szépségápolásból nem maradhat ki. Kozmetika, fodrászat, pedikűr, manikűr, műköröm készítés és masszázs szolgáltatások.

Bányai Bútorok

Bányai Bútorok

A több mint 30 éve alapított Bányai Bútorok Kft., az évek során több fontos mérföldkőhöz érkezett. Alapítása óta képes a folyamatos fejlődésre, megújulásra. Az újító szándéknak, és a haladó szellemnek köszönhetően mindig élenjáró tud maradni a hazai bútoriparban.

Bizinger Szépségszalon

Bizinger Szépségszalon

Szeretettel várunk fiatalos, családias hangulatú üzletünkben, ahol a vendég komfortérzete közös munkák gyümölcse. Időpont egyeztetés előzetes, telefonos illetve személyes bejelentkezés alapján. Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Br.car Kft

Br.car Kft

A BRCAR Kft 1991 óta foglalkozik az olaszországi BRC autógáz alkatrészgyár termékeinek forgalmazásával. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően napjainkra kialakultak a teljesen környezetbarát, és biztonságos autógáz rendszerek.

Bravi Buam

Bravi Buam

Három, zenétől túlfűtött hetedikes tanuló álma, hogy sváb dallamokat fognak előadni, 1980-ban megvalósult. A Mirk Tamás, Peller Zoltán, Bogár Attila trió szárnybontogatásai sikerrel jártak az islola bálokon. Időközben az együttes új tagokkal és repertoárral bővült, zenei ízlése csiszolódott. Az esküvői zenélés mellett 1984-től a pilisvörösvári Német Nemzetiségi Tánccsoport kísérőzenekaraként működött. Közel 10 év alatt nagyon sok közös és önálló fellépések, sikerek gazdagították a zenekar életét. Számos hazai és külföldi turnén vettek részt. Ez idő alatt háromszor nyerték el a legjobb magyarországi német zenekar címet. A zenekar 1990-ben kisebb átalakuláson esett át, majd 1995-ben nyerte el a mai formáját. Zenei irányzata töretlen maradt, amit a mai napig mi sem bizonyít jobban, mint az eddig megjelent négy hanghordozójuk: 1990, 1992, 1994, 2004. A főleg hagyományőrző sváb hangzáson kívül oberkrainer és német stílust játszanak. Az igazi elismerés sem késett sokáig, mert 2003-ban a zenekart Pilisvörösvárért emlékéremmel tüntették ki. 2005-ben nagyszabású rendezvénysorozat keretén belül ünnepelték a zenekar 25 éves fennállását. A 25 éves jubileum alkalmából egy válogatás 'BEST OF' BRAVI BUAM CD került kiadásra. Ebben az évben /2005/ már harmadik alkalommal utaztak az Amerikai Egyesült Államokba, hogy az ott élő sváb közösségnek is elvigyék zenei kultúrájukat.

Breier Fogászat és Egészségközpont

Breier Fogászat és Egészségközpont

A Breier Fogászat sokak által ismert, és elismert nem csak Pilisvörösváron, de a környező városokban, településeken is. A minőség mellett a folyamatos fejlődés is jellemző a cégre így ma már nem csak fogászat, de egészségközpont és mozgásstúdió is működik náluk.

Hirdetés
Britannica Nyelviskola

Britannica Nyelviskola

A Britannica Nyelviskola idegen nyelvi kommunikációt tanít magas szakmai színvonalon a kultúrák közötti közvetítéssel, autentikus tananyaggal, az egyén tanulási stílusának megfelelő tanítási módszerrel, és info-kommunkációs technológiával. Bizonyítottan hatékony megoldásokat kínálunk hagyományos és elektronikus környezetben a nyelvtanulásra. Küldetésünk az, hogy a hozzánk bizalommal forduló társainkat megtanítsuk egy olyan eszköz használatára, ami a világon mindenütt segíti őket önmaguk megértetésében és mások megértésében. Feltett szándékunk, hogy az idegen nyelvek hatékony tanításával sikerhez juttassuk tanítványainkat magánéletükben és a munka világában egyaránt.

Budakörnyéki Járási Földhivatal

Budakörnyéki Járási Földhivatal

A földhivatal a földügyi, ingatlanügyi szakigazgatási szerv. Feladata az ingatlan-nyilvántartás vezetése, a földmérési, térképészeti tevékenységek, földvédelem, földértékelés hatósági feladatainak ellátása. A földhivatal az ingatlanok és az ingatlanokhoz kötődő jogok és jelentős tények nyilvántartását, ezek változásainak vezetését végzi. Az ingatlanok nyilvántartása és az ország állami alaptérképekkel való ellátása állami alapfeladat. Az ingatlan-nyilvántartás nyilvános, tartalma az ingatlan-nyilvántartási törvény szerint bárki számára megismerhető. Az ingatlan-nyilvántartás a bejegyzett jogokat és tényeket hitelesen tanúsítja, az ingatlan-nyilvántartási térkép az ingatlanokat hitelesen ábrázolja. Az ingatlan-nyilvántartásba jog, vagy jogilag jelentős tény csak az ügyfél kérelmére, vagy hatósági megkeresésre okirat, vagy jogerős hatósági határozat illetve bírósági végzés alapján jegyezhető be.

Cziffra György Művészeti Iskola

Cziffra György Művészeti Iskola

Alapítványunk célja a zeneiskolai csoportok támogatása, tehetséggondozás, szükséges eszközök beszerzése, táborszervezés, rendezvények színvonalának emelése. Kérjük, hogy lehetőségéhez mérten támogassa alapítványunkat, céljaink megvalósításának segítségére.

Die Adlersteiner

Die Adlersteiner

A zenekar-alapítás ötlete Mirk Olivér fejéből pattant ki, aki meg is kereste azokat, akikkel elképzelte a közös jövőt. Elsőre csak Nick Balázs, Pfeiffer István és Hoós Dániel mondott igent. A többiek hívószavára, néhány nappal később lépett be Török Sándor és Pfeiffer Norbert. Ekkor - 2007 június 4-én - kezdtük el a munkát. Müller Máté személyében a gitárosra sem kellett sokat várnunk, ugyanis az alapítás után fél évvel már a zenekar tagja volt, tehát gyakorlatilag ő is alapító tagnak számít. Így alakult ki a kezdeti 7 fős felállás, amely 5 éven át változatlan maradt. 2012. év nyarán tagváltásra került sor: Nick Balázst Borókai Ádám váltotta. 2008 őszén, egy kis változtatás után született meg a zenekar jelenlegi neve. A rendszeres próbák során tanulunk meg új számokat, melyben óriási segítséget nyújt Mirk Tamás. Már eddig is rengeteg helyen felléphettünk, többek között bálokon, esküvőkön, fesztiválokon, születésnapokon, sördélutánokon, legénybúcsúkon, majálison, iskolai és óvodai rendezvényeken, felvonulásokon, helyt álltunk a 'NIM' 2008-as döntőjében, valamint külföldre is többször eljutottunk.

Díszműkovács és műtárgybecsüs

Díszműkovács és műtárgybecsüs

Várom kereskedők, belsőépítészek, építészek jelentkezését is, együttműködésre! Hagyományőrzők: különböző fegyvereket is gyártok - kovácsoltvas kardok, tőrök, buzogányok. Régebbi tárgyak újragyártását és restaurálás is vállalom! Gépágyak és egyéb felületek hántolását vállalom!

Donau Power zenekar

Donau Power zenekar

A Donau Power Magyarország első és egyetlen oberkrainer zenekara, továbbá ők készítettek hazájukban először csak és kizárólag saját számokkal teli CD-t ebben a stílusban. A zenekar 1993-ban alakult Pilisvörösváron. A város Magyarország egyik legnagyobb sváb települése, melyben a hagyományőrzés, a zene, a tánc mindig is fontos szerepet játszott. Az együttes, a 80-as és 90-es években fellendülő zenei élet során, a létrejött zenekarok között meghatározó szerepet vívott ki magának.

Dunakanyar Információs portál

Dunakanyar Információs portál

A Dunakanyar internetes kapuja. A környező településeket összefogó, gazdag turisztikai és hasznos információkat nyújtó portál, ahol apróhirdetések leadására valamint cégek regisztrálására is van lehetőség.

Dunamenti Regionális Vízművek

Dunamenti Regionális Vízművek

A cég fennállását 1928. október 21-től - a Vác város vízművének üzembehelyezésétől - számítjuk. Az akkor létrejött szolgáltató szervezet 1962-ig - különböző elnevezéssel - városi vízműként működik. Majd ezt követően térségi feladatokat lát el a Dunakanyarban, 1971. évtől ágazati irányítás alá kerül. A részvénytársaság 1993. április 1-vel - a jogelőd állami vállalat átalakításával - jön létre.

Tuti menü