Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás - Pilisvörösvár képes leírás - Pilisvörösvár.tlap.hu
részletek »

Oktatás - Pilisvörösvár - Pilisvörösvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pilisvorosvar.tlap.hu » Oktatás - Pilisvörösvár
Keresés
Találatok száma - 7 db
Britannica Nyelviskola

Britannica Nyelviskola

A Britannica Nyelviskola idegen nyelvi kommunikációt tanít magas szakmai színvonalon a kultúrák közötti közvetítéssel, autentikus tananyaggal, az egyén tanulási stílusának megfelelő tanítási módszerrel, és info-kommunkációs technológiával. Bizonyítottan hatékony megoldásokat kínálunk hagyományos és elektronikus környezetben a nyelvtanulásra. Küldetésünk az, hogy a hozzánk bizalommal forduló társainkat megtanítsuk egy olyan eszköz használatára, ami a világon mindenütt segíti őket önmaguk megértetésében és mások megértésében. Feltett szándékunk, hogy az idegen nyelvek hatékony tanításával sikerhez juttassuk tanítványainkat magánéletükben és a munka világában egyaránt.

Cziffra György Művészeti Iskola

Cziffra György Művészeti Iskola

Alapítványunk célja a zeneiskolai csoportok támogatása, tehetséggondozás, szükséges eszközök beszerzése, táborszervezés, rendezvények színvonalának emelése. Kérjük, hogy lehetőségéhez mérten támogassa alapítványunkat, céljaink megvalósításának segítségére.

Friedrich Schiller Gimnázium

Friedrich Schiller Gimnázium

A pilisvörösvári Friedrich Schiller Gimnázium - A hagyomány és a modern szellem találkozása Az intézmény évekkel ezelőtti névváltoztatása korántsem volt véletlen: Friedrich Schiller az európai szellemiségű civilizáció legjelentősebb géniuszai közé tartozik. Schiller egész életében világpolgárnak vallotta magát, és az értelem győzelméért, a szabadságért és az emberiességért szállt síkra. A ránk bízott ifjakat mi is olyan szellemben kívánjuk nevelni, melyet szolidaritás, humánum és tolerancia, együttműködésre törekvés és kritikai gondolkodás hat át, hiszen meggyőződésünk szerint ezek az értékek teszik az embert napjainkban világpolgárrá.

Levédia Nyelviskola

Levédia Nyelviskola

Nyelviskolánk tanulási lehetőséget biztosít magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt. Tanulható nyelvek: angol, német, spanyol, orosz, olasz, francia, román. Kitűnő lehetősége felnőtteknek és gyermekeknek.

Német Nemzetiségi Általános Iskola

Német Nemzetiségi Általános Iskola

Pedagógiai programunk alapelve a gyermekszereteten alapuló, a gyermeki jogokat tiszteletben tartó, gyermekközpontú pedagógia. Iskolánk a gyermeki életet élni engedő, önállóan is gondolkodó és cselekvő gyerekek iskolája. A tananyagot nemcsak megismertetjük a tanulókkal, hanem a tanulás örömére, s az egész életet átható állandó tanulni vágyásra neveljük őket. Német nemzetiségi általános iskolaként nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományőrzésre, a nemzetiségi identitástudat kialakítására. Biztos alapkészségek kialakításával, differenciált képzéssel segítjük elő tanítványaink eredményes továbbtanulását. Célunk, a közvetlen partnereinkkel, olyan szemléletbeli együttműködés, hogy a közvetlen partnereink érezzék, közösek a céljaink, és értékeink. Sokszínű tevékenységi kör biztosításával kívánjuk lehetővé tenni a különböző adottságok, képességek kibontakoztatását. Célunk, hogy pozitív jövőképpel, reális önismerettel és önbizalommal rendelkező, széles látókörű, döntésképes, egészséges életmódot folytató fiatalokat neveljünk.

Palánta Általános Iskola

Palánta Általános Iskola

A jerikói rózsa egy 'ronda, összeszáradt növény, de ha vízbe tesszük, csodálatosan szép, színes virág lesz belőle'. A tankönyveket ilyen száraz valaminek tartotta Öveges professzor, amit a tanári magyarázat tesz varázslatával teljessé, színessé. Ezt a varázslatot igyekeznek megvalósítani kollégáink nap mint nap.

Templom Téri Német Nemzetiségű Általános Iskola

Templom Téri Német Nemzetiségű Általános Iskola

Iskolánk a Templom Téri Általános Iskola Pilisvörösvár város legrégibb és legnagyobb oktatási intézménye. Iskolánk elődjét 1907-ben Elemi Népiskolaként alapították. E helyen 1917 óta folyik a pilisvörösvári gyerekek nevelése, oktatása, 1949-től már 8 évfolyamos általános iskolaként. Intézményünk 1975. és 1991. között a település másik iskolájával összevontan működött. Önálló 8 évfolyamos általános iskolaként 1991. szeptember 1-től dolgozunk

Tuti menü