Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatások - Pilisvörösvár képes leírás - Pilisvörösvár.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatások - Pilisvörösvár - Pilisvörösvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pilisvorosvar.tlap.hu » Szolgáltatások - Pilisvörösvár
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bizinger Szépségszalon

Bizinger Szépségszalon

Szeretettel várunk fiatalos, családias hangulatú üzletünkben, ahol a vendég komfortérzete közös munkák gyümölcse. Időpont egyeztetés előzetes, telefonos illetve személyes bejelentkezés alapján. Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Díszműkovács és műtárgybecsüs

Díszműkovács és műtárgybecsüs

Várom kereskedők, belsőépítészek, építészek jelentkezését is, együttműködésre! Hagyományőrzők: különböző fegyvereket is gyártok - kovácsoltvas kardok, tőrök, buzogányok. Régebbi tárgyak újragyártását és restaurálás is vállalom! Gépágyak és egyéb felületek hántolását vállalom!

Esküvői videós

Esküvői videós

Nem vagytok irigylésre méltó helyzetben, ha a legszebb nap megörökítéséhez videóst kell találnotok! A kínálat óriási, az oldalak szebbnél szebbek. Zömében rövid zenés videoklipeket is tartalmaznak referenciaként, de hogy Ti mit fogtok kapni, az általában bizonytalan, gyakran még csak nem is sejthető. Honlapomon filmes példák alkalmazásával szeretném a lehető legrövidebben ismertetni videós munkám lényegét, a vágási és szerkesztési folyamatok módját, értelmét. Így szeretném elérni, hogy megismerjétek munkamódszeremet és egy kicsit talán engem is az itt látható video segítségével.

Harmonika javítás

Harmonika javítás

Stolcz József hangszerész vagyok, harmonikák javításával és adás-vételével foglalkozom. Legyen szó új hangszer vásárlásáról, a régi javításáról, vagy akár beszámításról, állok rendelkezésre! Saját harmonika javító műhelyemet 1992-ben nyitottam meg. Azóta számtalan harmonikát javítottam, lelkes amatőrök és ismert profi zenészek hangszereit egyaránt. Ha hangszere javításra szorul, bízza rám a feladatot, mert egy minőségi anyagokkal javított, igényesen rendbe rakott hangszert fog visszakapni, amelyben garantálom, hogy örömét leli! Harmonika javítás szerviz

Herkules Fitness

Herkules Fitness

Pilisvörösvár valódi ékessége a Herkules Fitness. Nyitás: 1999. június 1.-én. Kezdetben csak két szinten, később a vendégek létszámának növekedésével elkerülhetetlenné vált a bővítés. Két évvel később ezért az alsó rész beépítésével 400 négyzetméterre növeltük a vendégek által igénybe vehető területet. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek, gépbeszerzéseknek, mára a környék legszínvonalasabb, legmodernebb, legszélesebb választékú szolgáltatásokat nyújtó fitness termévé nőtte ki magát, amit a vendégek folyamatos pozitív visszajelzései is alátámasztanak.

Ingyenes apróhirdetés

Ingyenes apróhirdetés

A PilisPláza ingyenes apróhirdetési lehetőséget kínál a térségben működő szolgáltatóknak, vállalkozásoknak, magánszemélyeknek. a hirdetés feladása alig több mint 2 perc és csupán egy egyszerű regisztrációhoz kötött.

Ligeti Állatorvosi Rendelő

Ligeti Állatorvosi Rendelő

Állatorvostudományi Egyetem elvégzése után a Zalaegerszegi Állatkórházban dolgoztam,de sajnos az itt töltött idő rövidre sikerült, mert behívtak katonának. Leszerelésem után 1 évig a Keszthelyi Tangazdaság üzemi állatorvosa lettem, ahol 300 kocás sertéstelep, húshasznu szarvasmarhák és a lovarda ellátása volt a feladatom. 1991-ben a Tornyoslöbi versenylóistállóhoz hívtak, ahol a galopplovak kezelésében, versenyre való felkészítésében vettem részt. 1992-ben a kedvenc állatokhoz való kötődésem miatt úgy döntöttem: saját állatorvosi rendelőt nyitok. Pilisvörösváron béreltem épületet és nyitottam meg rendelőmet, elsők közt a megyében. A praxis folyamatos bővítésével , állateledelbolt és kutyakozmetika nyitásával kinőttük az épületet és végre sikerült saját ingatlanba költözni a Kisfaludy u. 48-ba. Az épület rendbehozatala után a rendelő felszereltségét bővítettem, a folyamatos fejlesztések után most már videootoscop, ultrahang diagnosztika, nagyfrekvenciás röntgenkészülék, automata röntgenfilm hívó, ultrahangos fogkőeltávolító, a tökéletes műtéti sebkészítéshez és vérzéscsillapításhoz elektrokauter, az állatok biztonságos altatásához altatógép, oxigén koncentrátor, őrzőmonitor, állatmérleg várja a pácienseket. Műtőnkben már csontsebészeti beavatkozásokat is el tudunk végezni.

Masszázs Pilisvörösváron - Életvár

Masszázs Pilisvörösváron - Életvár

Pilisvörösváron élő és tevékenykedő okleveles természetgyógyász, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta honlapja. A honlapon részletes ismertető olvasható azon masszázs szolgáltatásokról, melyekkel Boglárka foglalkozik valamint olvashatók egészséggel kapcsolatos írások, cikkek is. Néhány, az Élet Vár honlapon keresztül igénybe vehető masszázs: frissítő talpmasszázs, nyirokmasszázs, mézes masszázs, cellulit masszázs.

Tudomány és Életmód

Tudomány és Életmód

Élelmiszer tudományi írások, hasznos információk és tanácsok az egészséges táplálkozáshoz. Leírások mellett webáruház is működik, melyben megrendelhetők az 'Okos Magos' termékcsalád termékei. Többet szeretne tudni az egészséges táplálkozásról? Jöjjön el egy előadásra!

Hirdetés
Vethome Állatorvosi Rendelő

Vethome Állatorvosi Rendelő

A Pilisvörösvári Állatorvosi Rendelő és Állatgyógyszertár 2002-ben nyitotta meg kapuit Pilisvörösvár főutcáján Dr. Talpag Bálint állatorvos vezetésével. Az eltelt 10 év alatt rengeteg kutya, macska és más házi kedvenc fordult meg nálunk és a folyamatosan bővülő betegkör elengedhetetlenné tette Rendelőnk fejlesztését. 2011 decemberében megnyitottuk új rendelőnket, melyben a kényelmes belső parkoló és a családias recepció mellet két tágas kezelővel és egy teljesen felszerelt műtővel várjuk betegeinket. A folyamatosan fejlődő eszközpark lehetővé teszi a különböző speciális beavatkozások és műtétek megvalósítását is. A 2009-ben vásárolt ultrahangos készülékkel tovább bővültek a belgyógyászati vizsgálati lehetőségek illetve a testvérrendelőnkben (Csobánkai Állatorvosi Rendelő) 2010-ben beüzemelt RTG-készülékkel a csontrendszeri elváltozásokat is biztonsággal tudjuk kivizsgálni és orvosolni.

Webmesterke

Webmesterke

Ön is úgy érzi, még nem érkezett el annak az ideje, hogy feladja mindazt amit eddig felépített? Biztos vagyok benne, hogy közösen találunk olyan megoldásokat, melyek mindkettőnk számára pozitív irányú elmozdulást hozhatnak.

Tuti menü