Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók Pilisvörösváron képes leírás - Pilisvörösvár.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók Pilisvörösváron - Pilisvörösvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pilisvorosvar.tlap.hu » Szolgáltatók Pilisvörösváron
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dunamenti Regionális Vízművek

Dunamenti Regionális Vízművek

A cég fennállását 1928. október 21-től - a Vác város vízművének üzembehelyezésétől - számítjuk. Az akkor létrejött szolgáltató szervezet 1962-ig - különböző elnevezéssel - városi vízműként működik. Majd ezt követően térségi feladatokat lát el a Dunakanyarban, 1971. évtől ágazati irányítás alá kerül. A részvénytársaság 1993. április 1-vel - a jogelőd állami vállalat átalakításával - jön létre.

Invitel

Invitel

Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széleskörű portfólióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatunkban megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb előfizethető informatikai és felhő-alapú IT megoldásokon felül internet-, hang- és adatszolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek országos optikai kábelhálózatunkon keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

Mikroweb Internet

Mikroweb Internet

Vezeték nélküli gerinchálózatunk egyre bővülő területi lefedettséggel teszi lehetővé Internet szolgáltatás nyújtását a legkülönbözőbb igények kielégítésére. Kábeltől, telefonvonaltól független elérést tudunk nyújtani magánszemélyeknek már havi 3300 Ft átalánydíjért, üzleti és intézményi előfizetőinknek pedig akár 8 MBit/s sávszélességű bérelt vonali igényét is ki tudjuk elégíteni. VOIP telefon szolgáltatásunkat az ország bármely pontján, tetszőleges szélessávú Internet kapcsolaton keresztül igénybe veheti. Hűségszerződés és kapcsolási díj nincs. Alacsony havidíjak és percdíjak. Minden előfizetéshez a földrajzi helynek megfelelő vezetékes telefonszámot biztosítunk, meglevő telefonszámait megtarthatja. Cégek, hivatalok, önkormányzatok és magánszemélyek megbízásából foglalkozunk biztonságtechnikai, vagyonvédelmi, vagy bűnmegelőzési célokkal kamera rendszerek telepítésével és üzemeltetésével. A kamerás megfigyelés történhet akár több telephely között is rádiós hálózatunk segítségével, vagy közterületek esetében az illetékes rendőrkapitányságon történő adatrögzítéssel. Vállaljuk internetes közvetítését és üzemeltetését is.

Telekom

Telekom

A Magyar Telekom 2013 folyamán egységesítette márkastruktúráját: a korábbi erős piaci márkákat egyetlen márkává ötvözi, és új, dinamikusabb arculatot vezet be. Az ügyfelek a jövőben Telekom márkanév alatt érhetnek el minden szolgáltatást, legyen az mobil vagy vezetékes telefon, otthoni vagy mobilinternet, interaktív TV, egészségügyi vagy biztosítási termék. A nagyvállalati ügyfélkör részére továbbra is T-Systems márkanév alatt nyújt teljes körű infokommunikációs szolgáltatásokat a T-Systems Magyarország.

Tigáz

Tigáz

A Tigáz Zrt. földgázt értékesít Magyarország észak- keleti régiójában, megközelítőleg az ország területének egyharmadán. A Tigáz Zrt hajdúszoboszlói központján túl kialakításra kerültek a földgáz-kereskedelem szervezeti egységei, valamint kiemelt ügyfélkezelés (a keleti-, északi és nyugati régió kialakításával), az ügyfélkapcsolatok egyetemes szolgáltatási egységei (Contact Center személyes-, telefonos ügyintézés és levelek megválaszolása). A Tigáz Zrt. méretét tekintve a legjelentősebb magyar gázszolgáltató, amely magas színvonalú szolgáltatást nyújt fogyasztói számára, jelentős hatást gyakorolva a fenti terület gazdaságára és a foglalkoztatottságára.

Tuti menü