Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozások - Pilisvörösvár képes leírás - Pilisvörösvár.tlap.hu
részletek »

Vállalkozások - Pilisvörösvár - Pilisvörösvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pilisvorosvar.tlap.hu » Vállalkozások - Pilisvörösvár
Keresés
Találatok száma - 23 db
24 órás zárszerviz

24 órás zárszerviz

A Pilisvörösvár zárszerviz gyors, megbízható és szakszerű 24 órás zár-, kulcs- és ajtószerelési gyorsszervizt kínál kimondottan versenyképes árakon - akár 20 %-kal olcsóbban, mint a versenytársaink. Jótállunk a munkánkért - garantáljuk, hogy ügyfeleink 100%-ig elégedettek lesznek. A hét minden napján 24 órán át nyitva tartó gépműhellyel rendelkezünk, mi szervizeljük a legnagyobb zármárkák termékeit, és biztonsági ajtóit és természetesen saját márkáinkat is.

Babilon Szalon

Babilon Szalon

A Babilon Szalon Pilisvörösvár Fő útján, jól megközelíthető helyen található. Szinte minden megtalálható ami a szépségápolásból nem maradhat ki. Kozmetika, fodrászat, pedikűr, manikűr, műköröm készítés és masszázs szolgáltatások.

Bányai Bútorok

Bányai Bútorok

A több mint 30 éve alapított Bányai Bútorok Kft., az évek során több fontos mérföldkőhöz érkezett. Alapítása óta képes a folyamatos fejlődésre, megújulásra. Az újító szándéknak, és a haladó szellemnek köszönhetően mindig élenjáró tud maradni a hazai bútoriparban.

Br.car Kft

Br.car Kft

A BRCAR Kft 1991 óta foglalkozik az olaszországi BRC autógáz alkatrészgyár termékeinek forgalmazásával. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően napjainkra kialakultak a teljesen környezetbarát, és biztonságos autógáz rendszerek.

Breier Fogászat és Egészségközpont

Breier Fogászat és Egészségközpont

A Breier Fogászat sokak által ismert, és elismert nem csak Pilisvörösváron, de a környező városokban, településeken is. A minőség mellett a folyamatos fejlődés is jellemző a cégre így ma már nem csak fogászat, de egészségközpont és mozgásstúdió is működik náluk.

Ede cipőbolt

Ede cipőbolt

Vállalkozásunk 1990 óta működik,üzletünk 10 éve várja vásárlóit gazdag kínálattal,kedvező árakkal, szívélyes kiszolgálással a város főutcáján.Kínálatunkban gyermekcipők,női és férfi cipők bio papucsok,csizmák az évszaknak megfelelően nyári illetve téli lábbelik egyaránt megtalálhatók.Nálunk mindent megtalálhat,ami az Ön lábának kényelmét szolgálja.

Gammabeton Kft.

Gammabeton Kft.

Pilisvörösváron a vállalkozási területen megépült korszerű betonüzemünkben betonértékesítéssel, betongyártással, betonszállítással, -szivattyúzással és ingyenes betontechnológiai tanácsadással foglalkozunk. Cégünk saját gépjárművekkel rendelkezik, ezért teljes körű garanciát tud vállalni a beton mennyiségére és szakszerű bedolgozás esetén annak minőségére.

Gyulafi és Társa Kft

Gyulafi és Társa Kft

Víz, csatorna, út tervezői és vízhálózat szakértői jogosultsággal, a mérnöki kamara megfelelő névjegyzékben megtalálhatóak vagyunk.A Társaság 2000-ben alakult családi vállalkozásként és kizárólag magyar tulajdonban van. A Cég irányításában résztvevők több évtizedes közmű üzemeltetési, mélyépítési, épületgépész gyakorlattal rendelkeznek. A szakmunkát hosszú vízműves gyakorlattal rendelkező szakgárda végzi. Cégünknek a nagyobb tömegű földmunkákra kipróbált, 11 éve állandó alvállalkozója van. A GYULAFI és Társa mérnöki szolgáltató és kivitelező Kft.a Fővárosi Vízművek Zrt és DMRV Zrt. állandó keret szerződött partnere. Működési területünk: Budapest, Pest megye, Komárom - Esztergom megye, Fejér megye, Tolna megye, Bács Kiskun megye, Jász Nagykun Szolnok megye, Heves megye és Nógrád megye.

Helvét Kft.

Helvét Kft.

A termékpaletta azóta jelentősen változott, az aktuális választékot a termékek menüpont alatt találja meg. A vállalkozás 2 fő alkalmazotti létszámának szívóssága, a vásárokon való folyamatos részvétel, elvezettek a cég és a forgalmazott márkanevek mind szélesebb megismeréséhez, annak ellenére, hogy a magyar piac ezekben az években soha nem látott mértékű átrendeződésen ment át: növekvő munkanélküliség, fizetőképtelenség, rossz munkaellátottság stb. sújtották a piaci résztvevőket. 1994-ben a társaság 49%-a magyar kézbe került, és lassan megkezdődött az a folyamatos fejlődés, ami a mai napig is tart. Ennek alapját képezte a gazdasági helyzet folyamatos javulása, az irodai létszám bővítése, az ország területi felosztása üzletkötőnként; valamint az alábbi stratégiai döntések meghozatala.

Hirdetés
Ideal Comfort

Ideal Comfort

Cégünk 1999-ben épületgépészeti területre specializálódva kezdte meg működését akkor még egyéni vállalkozás formájában. Néhány év alatt megrendelőink elégedettsége üzleti tevékenységünk további fejlesztésére, bővítésére késztetett, így 2008-ban megalapítottuk az Ideal-Comfort Kft-t.

Jégkásagép bérlés

Jégkásagép bérlés

Társaságunk, a Lágyfagylaltgép Kft. családi vállalkozásként indult 2011 tavaszán. Fő tevékenységi köre fagylaltgépek értékesítése, bérbeadása, továbbá fagylalt alapanyagok forgalmazása. 2012-ben társaságunk úgy döntöttünk, hogy a megnövekedett igényekhez alkalmazkodva bővíti tevékenységét. Így a lágyfagylaltgépek mellett megkezdtük a jégkásagépek forgalmazását és bérbeadását.

Liget autószerviz

Liget autószerviz

Családi vállalkozásunkat Pilisvörösváron működtetjük, mintegy két évtizede. Márkafüggetlen szervizünkben személygépkocsik műszeres diagnosztizálásával, fék- és futóműjavításával, időszakos szervizelésével, műszaki vizsgára felkészítésével, vizsgáztatásával foglalkozunk.

Lovász Hidegkonyha

Lovász Hidegkonyha

A Lovász Hidegkonyha üzeme Pilisvörösváron található. Szállítunk nem csak Pilisvörösvár térségébe, de Budapestre is. Hidegtálak, szendvicsek, saláták, meleg sültek. Nagy mennyiség rendelése esetén házhoz szállítás kérhető.

Nethíd-Stúdió, honlapkészítés

Nethíd-Stúdió, honlapkészítés

2007-ben indult a pilisvörösvári székhelyű cég, mely elsősorban online marketinggel, keresőoptimalizálással foglalkozik, de szolgáltatásai között megtalálható a honlapkészítés és a médiareklám értékesítés is.

Ortetika Kft.

Ortetika Kft.

Cégünk 1995-ben alakult Pilisvörösváron. Gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk, teljes körű ortetikai és protetikai ellátást nyújtva. Biofit néven saját termékcsaládot fejlesztettünk ki, amelyet kiterjesztettünk sportsérülések ellátására is. Az elmúlt esztendők során a folyamatos fejlesztések, továbbá a mind mo- dernebb anyagok és technológiák alkalmazásának köszönhetően termékeink kiváló minőségűek. 2005-ben cégünk hibapont nélkül teljesítette az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer követelményeit, ezáltal is növelve a hatékonyságot, megbízhatóságot, és az ellenőrizhető, átlátható minőséget.

Pilis Plusz Kft

Pilis Plusz Kft

A Pilis Plusz Kft belföldi és külföldi személy-szállítással foglalkozó cég tizenöt éves tapasztalattal a háta mögött. Szolgáltatásainkat ajánljuk intézményeknek, utazási irodáknak, cégeknek, magánszemélyeknek, baráti társaságoknak, továbbá iskoláknak és óvodáknak, nyugdíjas kluboknak kedvezményes áron.

Pilis Security Kft.

Pilis Security Kft.

A Pilis Security Kft. biztonságtechnikai rendszerek telepítésével, ezek távfelügyeletével és karbantartásával foglalkozik. A 24 órás járőrszolgálatnak köszönhetően komolyan kiveszi részét Pilisvörösvár és környéke biztonságának növelésében.

Tuti menü