Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vendéglátás - Pilisvörösvár képes leírás - Pilisvörösvár.tlap.hu
részletek »

Vendéglátás - Pilisvörösvár - Pilisvörösvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pilisvorosvar.tlap.hu » Vendéglátás - Pilisvörösvár
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aranyló Fogadó

Aranyló Fogadó

Az Aranyló Fogadó Pilisvörösvár frekventált helyén várja mindazokat akik szeretnének kellemes környezetben, kitűnő ételeket fogyasztani. Aki siet, annak lehetősége van arra is, hogy elvigye ételeinket.

Edelweiss Panzió

Edelweiss Panzió

Panziónk 2002-ben épült Budapest közelében (10 km) a Dunakanyar és a Pilisi hegyek szépségével, Szentendre és Visegrád sok látnivalójával, 8 kétágyas szobával és 1 apartmannal várja kedves vendégeit. A tágas szobák balkonosak, fürdőszobával, minibárral és színes televízióval felszereltek.

Emil Cukrászda és Kávézó

Emil Cukrászda és Kávézó

A Pilisi medencében járva, ennek szívében fekszik Pilisvörösvár. A város főútvonalán található az Emil cukrászda. Mit kell tudnunk erről a cukrászdáról? Családi vállalkozás, ahol Emil bácsi a feleségével az alapítók, és az ifjabbik Emil a feleségével az utódok, akik a családi hagyományokat tovább viszik.

Gazdakör Vendéglő

Gazdakör Vendéglő

Egy jó étterem több mint a hely, ahol elfogyaszthatjuk ételünket. Hangulata, a kiszolgálás minősége és még milliónyi apró dolog nagyban befolyásolja az étel ízét, a betérő vendég elégedettségét és jókedvét. A vendéglátósnak kötelessége mindenre figyelni, nem lehet más célja, mint hogy a lehető legtöbbet hozza ki az étteremből, hiszen mi lehet fontosabb, mint a vendég elégedettsége? Jöjjön el hozzánk, tegyen próbára minket és reméljük, hamarosan Ön is vendéglőnk fényét emeli majd!

Gilde Étterem Panzió

Gilde Étterem Panzió

Családunk 14 éve működteti éttermünket. A kezdeti 30 fős sörözőt mára egy 80 főt befogadó étteremmel, egy 30 személyes különteremmel, és 10 szobás panzióval sikerült bővítenünk. A jelentős változások ellenére igyekeztünk, és úgy érezzük sikerült is megőriznünk a családias hangulatot. Kérjük, győződjön meg személyesen is, vendégszeretetünkről, kóstolja meg konyhánkat, és gyönyörködjön a környező táj szépségében.

Rotburger sőrfőzde és söröző

Rotburger sőrfőzde és söröző

A családi vállalkozás 1993-ban kezdte el működését Pilisvörösváron. A két évig tartó előtanulmányok és az üzem fél éves felépítése után a város egy olyan sörfajtával lett gazdagabb, amely megfelel a német minőségi előírásoknak is. 2000-ben a sörfőzde egy bajor stílusú sörözővel bővült, majd 2003-ban elkészült a fedett kerthelyiség, mely nagyobb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

Szamos Cukrászda Pilisvörösvár

Szamos Cukrászda Pilisvörösvár

Pilisvörösváron családias környezetben válogathatnak kedves vásárlóink a Szamos Marcipán teljes áruválasztékából. A marcipán szerelmesei mellett cukrászok és viszonteladók igényeit is kielégítő üzletünkben várjuk vásárlóinkat.

Tuti menü